Mitä lupauksille kuuluu?

Noniin, luitteko edellisen tekstini siitä, millaisia uudenvuoden lupauksia kannattaisi tehdä?

Lyhykäisyydessään olen siis sitä mieltä, että vain mieluisat ja miellyttävät lupaukset on tehty pidettäväksi. Meistä jokainen elää täällä nimittäin ihan omasta vapaasta tahdostaan ja meidän jokaisen perimmäinen tavoite on onnellisuus. Siksi emme tule pidemmän päälle toteuttamaan sellaisia lupauksia, joita joutuu pakottamaan tai joiden vuoksi joutuu kärsimään.

Raakakakkua!

Itse lupailin itselleni, että syön tänä vuonna (melkein) joka päivä palan raakakakkua. Ja arvatkaapas mitä, se on lähtenyt todella hyvin käyntiin! Tässä on tämän päiväinen herkkuterveysvälipalani:Maistuis varmaan sullekin?! ;) On meinaan sairaan hyvää! Enkä jaksa syödä yhtään tätä palasta enempää! Nälkäkin on kakunpalan jälkeen poissa seuraavaan ateriaan saakka! 

Siis oikeasti! Minä, joka olen joskus aiemmassa elämässäni lapioinut pari pussia karkkia pääruoaksi ja paketillisen jäätelöä jälkkäriksi! (Tässä välissä on hyvä kiittää jatkuvia karkkilakkoja pitkästä yhteisestä taipaleestamme ja siitä, etten niiden ansiosta päätynyt koskaan kovin ylipainoiseksi.) Mutta voi autuus, viimeistään nyt voin heittää karkkilakot taakse, koska valitsisin raakakakun milloin tahansa karkin sijaan!

Ajattelin aluksi, että onhan tämä vähän pröystäilyä syödä joka päivä kakkua... Päätin kuitenkin kokeilla ja tein paikallisen raakakakku-kahvilan kanssa sopimuksen (kiitos Pure Hero), että haen sieltä joka viikko yhden kakun, maut vaihtelevat.

Yhdestä kakusta saa 12-16 palaa... Heh, tiedän mitä ajattelet: sinulle 12 palan kakussa on 1-4 palaa. Ehei kuule, tässä tapauksessa kakunpaloja on oikeastikin 12-16 kappaletta! Tai no, uskon että jos siitä riittää kaltaiselleni herkkupepulle 12-16 palaa, riittäisi sinullekin! Meillä syödäänkin kakku viikon aikana mieheni kanssa puoliksi. Nam.

Yhdelle palalle tulee näin hintaa vähemmän kuin karkkipussille. Niin ja kyllähän jotkut raaskivat ostaa vaikkapa askilliseen tupakkaa päivässä - siihen menisi vielä enemmän. Itselleni se rahareikä on nyt sitten raakakakku. Ja valitsisin siis edelleen koska tahansa mielummin palan raakakakkua, kuin pussillisen karkkia - saati sitten askillisen tupakkaa, hyi.


Valmennus-sivusto!

Olen viime ajat täyttänyt kaiken vapaa-aikani tekemällä tekstejä ja ohjelmia uudelle, täysin ilmaiselle nettivalmennus-sivustollemme. Sivusto on parhaillaan työn alla ja aukeaa mahdollisimman pian.

Jos onnistun niin kun haluaisin, sivustosta tulee todella laaja ja kattava valmennus, jossa on sekä ravinto- että treenivalmennus ja lisäksi mm. tekniikkavalmennusta sekä lääkärin neuvoja. Ja koko valmennus on siis täysin ilmainen. 

Jos haluat päästä mukaan sivuston testiryhmään tai kuulla ensimäisenä, kun sivusto aukeaa...

... Laita viestiä info(at)etmvalmennus.com tai
... Tykkää facessa sivusta elämäntapamuutos.fi tai
... Liity facessa ryhmään elämäntapamuutos


Noniin, palaan takaisin sorvin ääreen...
Hyvää pian alkavaa viikonloppua <3

- J


Kommentit