Ohje epäonnistujilleJollekin jääkiekko on kuulemma elämäntapa. Varmasti yhtä monelle elämäntaparemontit on elämäntapa. Arvaa kumpi on elämäntapaansa tyytyväisempi?  Kummalla on kivempaa? Kumpi voi hyvin?

Entä miksi ihmeessä kukaan haluaisi ylläpitää itsellään sellaista elämäntapaa, joka tekee onnettomaksi? Siksi, että hän uskoo aina saavansa uudesta dieetistä eri tuloksen kuin edellisestä, vaikka hän ei muuta toiminnassaan juuri mitään. Kukkakaali muuttuu ehkä porkkanaksi, mutta perussäännöt ovat samat dieetistä toiseen. 

Siinä sitä sitten käydään läpi dieetti toisensa perään, syyllistetään itseä jokaisesta suupalasta ja kirjoitetaan ylös jokainen hippu joka suusta meni sisään. Sitten kun huomaa, ettei pystykään noudattamaan tarkkoja ohjeita tai alle 1000kcal päiväsaantia, päätyy kuvaamaan tilannetta ”repsahtamiseksi” ja uskottelee olevansa itselleen pettymys, joka on itsekurin puutteen vuoksi ainutlaatuinen epäonnistuja. Sitten onkin taas aika syödä piittaamattomasti niin kauan, kun tulee tarve aloittaa uusi dieetti.
Epäonnistujan kymmenen käskyä:

Kas tässä tulee: Ohjeet siihen, miten voit AIVAN VARMASTI mokata dieettisi ja jatkaa elämätaparemontteja onnettomasti elämäsi loppuun saakka. Ohjeet sisältävät täyden tulostakuun.


1.  Tee lista asioista, joita ET saa syödä. Muista sisällyttää listaan kaikki ne asiat, joista pidät.
Kuurin ei kuulu olla kivaa!! KIELLOT on tae menestykseen!

2.  Tee lista asioista, joita SAAT syödä. Muista että lista ei saa sisältää mitään sellaista, mistä pidät. Ethän sisällytä listaan rasvaa tai hiilihydraatteja tai... no siis käytännössä kirjoita listaan: rahkaa, raejuustoa, kanafileitä ilman maustetta. Ah!

3.  Laita molemmat listat jääkaapin oveen kiinni ja muista lukea ne joka kerta ennen syömistä. TARKKAILE!

4.  Yritä syödä mahdollisimman VÄHÄN. Mitä vähemmän syöt, sitä suurempi voittaja olet!

5.  Muista olla heräämisen jälkeen mahdollisimman pitkään syömättä. Älä syö aamupalaa! Jos pystyt olemaan iltaan asti syömättä, olet huippuosaaja!

6.  Tee excel-taulukko syömisistäsi. Älä syö mitään sellaista, minkä tarkkaa kalorimäärää et tiedä. PUNNITSE, MITTAA, LASKE! Taskulaskin on keittiön peruskalustoa yhtälailla kuin puurokauhakin! (vaikket tietenkään syö puuroa, siinä on hiilareita!)

7.  Korvaa karkit jollakin muulla luonnottoman makealla, juo esim. rajattomasti pepsi maxia! Viineristäkin tulee kevyt kun leivot sen makeutusaineista! Huippua!

8.  Valitse joku sellainen urheilulaji jota vihaat, ja tee sitä joka päivä! Jos et muuten pysty tekemään sitä, palkkaa itsellesi personal trainer, joka pakottaa sinut tekemään sen! Jos et ehdi tekemään treeniä päivällä, tee se yöllä! Nukkuminen on hukkaan heitettyä aikaa!!!

9.  Käy joka aamu vaa’alla ja huomaa kuinka painosi ei ole taaskaan eilisestä yhtään laskenut. Lopeta kuuri heti, jos paino on yhtään noussut, tai jos paino pysyy ennallaan yli viikon. Silloin kuurin jatkaminen on nimittäin täysin turhaa. Sokerit takaisin viineriini, kiitos!

10.         Pyri muuttamaan elämäntapasi näiden sääntöjen mukaiseksi.


Tsemppiä! ;)

Kokeillaan ensi kerralla jotain muuta! :) Kommentit